Chystáte se na dovolenou k moři a hledáte místo kde to skutečně „žije“?

Chystáte se na dovolenou k moři a hledáte místo kde to skutečně „žije“?

Místo kde můžete odpočívat na krásných, čistých plážích u průzračného moře a které, současně nabízí četné sportovní a společenské vyžití?  Pak pro vás bude dovolená v chorvatské VODICI skvělou volbou!

Město s cca 5 tisíci stálých obyvatel, leží 11 km severozápadně od Šibeniku. Díky zdejším vzrostlým palmám, které lemují nábřeží celého letoviska,  jsou Vodice právem  nazývány  St.Tropez Jadranu.

Moře je zde mimořádně čisté s pozvolným vstupem do vody, což ocení především rodiny s dětmi. Mladší klienty dozajista ohromí místní noční život, skvělá zábava na diskotékách, tanečních terasách a v nočních klubech. O letních večerech je na promenádě plno a kavárny i restaurace praskají ve švech.  Sportovci budou nadšeni z množství aktivit a atrakcí, které zde mohou provozovat. Nabídka je opravdu široká, od klasických plážových a vodních sportů, přes potápění až po cyklistiku.

Najdete zde také vyhlášený jachetní přístav s celoročním provozem, který získal mnohá ocenění za kvalitu svých služeb.  Vodice jsou ideálním výchozím bodem k podnikání výletů.  A to jak lodních tak do vnitrozemí.

Ve Vodici to zkrátka žije!  Ať už vyhledáváte aktivní, poznávací či odpočinkovou dovolenou,  městečko VODICE,  jedno z nejpůvabnějších letovisek v Severní Dalmácii,  si jednoduše zamilujete.

 

Sdílet

Poslední aktuality

LYŽAŘSKÉ ZÁJEZDY V PRODEJI
Hledáme novou posilu do týmu!
Novinka v nabídce - Palmovka
Monte Lussari- Tarvisio- léto 2022
Lyžování v Itálii- aktualizace
Lyžování v Itálii- nová nařízení od 1.1.!