Friuli Skiregion


Region Friuli se nachází na pomezí italských, rakouských a slovinských hranic.  Nejen tato skutečnost jej činí jak turisticky, tak lyžařsky, velmi atraktivním. Je nejvýchodnější italskou lyžařskou oblastí s 5 středně velkými lyžařskými středisky Julských Alp.

Zdejší areály jsou jednoznačně nejbližší italské lyžování pro moravské lyžaře. A k tomu nabízejí za málo peněz nabízejí hodně muziky! Za vynikajících cenových podmínek zdejší areály nabízejí překrásné přírodní scenérie, kvalitní sjezdovky i skvělé služby pohostinných místních obyvatel. Třešničkou na dortu je celoplošná platnost skipasu pro všech 5 italských středisek a dokonce i pro slovinský Bovec, který je přes hranice propojený s italským střediskem Sella Nevea. Středisko Piancavallo na svých sjezdovkách pořádalo Světový pohár, Tarvisio Světovou universiádu. O vysoké úrovni zdejší infrastruktury tedy nemůže být pochyb. Dalšími středisky regionu jsou Ravascletto - Zoncolan, známé mimo jiné díky cyklistickým závodům Giro di Italia, které právě tudy každoročně projíždějí a středisko Forni di Sopra pyšnící se nejdelším sjezdem v regionu o úctyhodné délce 7 km!

I přes uvedené výhody všechna střediska oblasti Friuli Skiregionu stále zůstávají stranou od hlavního náporu masového lyžování. Fronty u lanovek zde opravdu nezažijete! Garantujeme Vám excelentní poměr kvality a ceny! Vyberte si z naší pestré nabídky ubytovacích kapacit! Zažijte Friuli skiregion s námi!

Sdílet

Poslední aktuality

HURÁ „VEN“! ITÁLIE JE READY! ☀️☀️☀️
LYŽAŘSKÉ ZÁJEZDY V PRODEJI
Hledáme novou posilu do týmu!
Novinka v nabídce - Palmovka
Monte Lussari- Tarvisio- léto 2022
Lyžování v Itálii- aktualizace