Jaro v Bibione

Nově jsme nyní zlevnili květnové termíny pobytů v Bibione o 20%. Využijte těchto skvělých cen a pojeďte si užít jaro do Bibione!

V tomto ročním období si zde na své přijdou zejména milovníci přírody, protože Bibione a jeho okolí jsou přírodní oblasti s vysokou biologickou rozmanitostí. Žije zde mnoho druhů rostlin i zvířat a právě v tomto čase se vše probouzí k životu. Krásné, především z jara sytě zelené plochy, zde spojují tři unikátní aspekty: blízkost alpské a středomořské flóry, přítomnost vzácných druhů orchidejí , typických pro tuto oblast.

Příznivci cyklistiky se v místních krásných přírodních sceneriích mohou projet po úžasné cyklostezce v délce 9 km, která vede k nejcharakterističtějším místům na pobřeží. Spojuje maják - nejvýchodnější bod pobřeží kde ústí řeka Tagliamento se západním výběžkem Bibione Pineda. Ideálním krokem k tomu, abychom si na dovolené skutečně odpočinuli, je naplno si vychutnávat různorodou a pestrou krásu přírody a zároveň si tím upevnit fyzickou kondici.

Jaro, díky svým příznivým teplotám, je také ideální čas na poznávání a turistiku. Pobyt v Bibione je skvělá příležitost podniknout výlet do blízkých měst s bohatou kulturou jako jsou Benátky, Padova, Treviso, Udine, Terst. Všechna tato města jsou z Bibione vzdálena maximálně 2 hodiny jízdy.

 Květnové pobyty v Bibione si u nás můžete zarezervovat na libovolný počet nocí. Ceny jsou již od 299 Kč/os/noc.

Sdílet

Poslední aktuality

HURÁ „VEN“! ITÁLIE JE READY! ☀️☀️☀️
LYŽAŘSKÉ ZÁJEZDY V PRODEJI
Hledáme novou posilu do týmu!
Novinka v nabídce - Palmovka
Monte Lussari- Tarvisio- léto 2022
Lyžování v Itálii- aktualizace