Krvavec aneb nejlepší skiareál na Slovinsku!

Již druhým rokem byl zvolen resort Krvavec nejlepším střediskem na Slovinsku a byl oficiálně oceněn 18. listopadu v Rakouskou na udílení cen World Ski Award.

World Ski Award je odjedinělá celosvětová organizace, která uznává a odměňuje za vynikající kvalitu služeb a prostředí pro turisty.

Krvavec nabízí 30 km upravených sjezdovek a panoramatické lyžování na slunečných a převážně červených svazích. Díky slušné nadmořské výšce jsou zde skvělé podmínky pro lyžování na přírodním sněhu. Vynikající zaváděcí a neopakovatelné ceny oblíbených zkrácených balíčků, zpravidla slunečné počasí s výhledy až k moři a k tomu téměř poloprázdné sjezdovky i v hlavní sezóně jsou argumenty pro návštěvu toho „loňského nováčka“ v naší nabídce. Tip na skvělé ubytování přímo nahoře na sjezdovce - hotel Krvavec.

Další služby: funpark pro děti, cvičné plácky pro výuku, noční sáňkařská dráha, vyhlášená lyžařská škola, půjčovna lyžařského a snowboardového vybavení, vesnička Igloo v Tihe dolině (1596 m.n.m.) s barem a restaurací, skibus v ceně skipasu (zajišťuje dopravu mezi centrálním parkovištěm v Cerklje a nástupní stanicí kabinkové lanovky na Krvavec).

 

Neváhejte a rezervujte si včas ubytování na našich stránkách. Nezapomínejte, že i v létě rádi zařídíme pobyt zahrnující cenově zvýhodněné akční balíčky se zajímavými aktivitami.

Sdílet

Poslední aktuality

POZOR! Přestěhovali jsem se na Lidickou!
HURÁ „VEN“! ITÁLIE JE READY! ☀️☀️☀️
LYŽAŘSKÉ ZÁJEZDY V PRODEJI
Hledáme novou posilu do týmu!
Novinka v nabídce - Palmovka
Monte Lussari- Tarvisio- léto 2022