Lago Raibl - odpočinek na pláži i zábava pro celou rodinu!

Překrásné horské jezero Lago Raibl, se nachází nedaleko italského městečka Tarvisio, v blízkosti hranic se Slovinskem. Ledovcové, druhé největší jezero v regionu Friuli-Venezia Giulia, leží  v nadmořské výšce téměř tisíc metrů a jeho maximální hloubka dosahuje až 30 metrů. Modrozelená, křišťálově čistá voda, okolní lesy a alpské horské štíty, společně tvoří nádhernou podívanou.

V letních měsících je jezero turisticky oblíbenou lokalitou. Nabízí nejen příjemný odpočinek na travnatých plážích ale také širokou škálu vodních sportů a zábavy pro celou rodinu.

Centrum Nauticave na břehu jezera, nabízí k pronájmu lehátka i řadu sportovního vybavení  jako  jízdní kola, veslice, čluny, kajaky, plachetnice, šlapadla, surfy a stále oblíbenější paddleboardy. Půjčit si můžete také neoprénové obleky či záchranné vesty. Pro menší děti je k dispozici dětské hřiště i plovoucí molo se skluzavkami a trampolínou. Na vše dohlíží zkušení plavčíci a vyškolení instruktoři.

Zastavte se u Lago Raibl strávit příjemný den během vaší dovolené v Tarvisiu. Nyní s kartou +CARD HOLLIDAY, kterou vydávají partnerské hotely zdarma, dostanete slevu 20% na veškeré plážové a sportovní atrakce.

Sdílet

Poslední aktuality

POZOR! Přestěhovali jsem se na Lidickou!
HURÁ „VEN“! ITÁLIE JE READY! ☀️☀️☀️
LYŽAŘSKÉ ZÁJEZDY V PRODEJI
Hledáme novou posilu do týmu!
Novinka v nabídce - Palmovka
Monte Lussari- Tarvisio- léto 2022