SPIAGGIA DI PLUTO – speciální pláž pro vaše čtyřnohé miláčky v Bibione

Pláž  Pluto se nachází  ve východní částí Bibione a je právem považována za jednu z bibionských zvláštností. Přitahuje množství návštěvníků ze všech zemí.

Pláž, která je skutečnou lahůdkou pro čtyřnohé miláčky a jejich majitele, je totiž vybavena veškerým komfortem. Nabízí 200 volných míst vybavených slunečníkem, křesílkem a lehátkem. Své vlastní lehátka mohou mít dokonce i vaši čtyřnozí kamarádi! Dále k vybavení každého plážového setu obdržíte obojek, pevné vodítko, sáčky na výkaly a misku na vodu. K dispozici jsou také sprchovací boxy pro psy. Jednotlivé slunečníky mají mezi sebou vzdálenost 5 metrů a nabízejí tedy dostatek prostoru pro všechny.

Sezóna začíná v květnu a končí koncem září. Každý čtvrtek se zdarma koná výcvik psů a trasy "hbitosti" přímo na pláži. Zúčastnit se může každý, na rase ani velikosti nezáleží!

Pro klienty je dále zaručen pravidelný úklid pláže a laskavý přístup zaměstnanců, kteří zde pracují. Od majitelů psů je pro vstup na pláž požadován mikročip a platný očkovací průkaz s očkováním proti vzteklině.

Sdílet

Poslední aktuality

LYŽAŘSKÉ ZÁJEZDY V PRODEJI
Hledáme novou posilu do týmu!
Novinka v nabídce - Palmovka
Monte Lussari- Tarvisio- léto 2022
Lyžování v Itálii- aktualizace
Lyžování v Itálii- nová nařízení od 1.1.!