Sreptemberfest 2018 BIBIONE

SEPTEMBERFEST 2018

12.9 a  13.9. se v Bibione konají tradiční slavnosti vinobraní známé jako SEPTEMBERFEST, letos již 35 ročník!

Oslavy budou probíhat dva po sobě jdoucí zářijové večery a již tradičně se konají na náměstí  Zenith, přímo uprostřed Bibione.

 Doprovodný program, plný hudby a tance, zaručuje zábavu dospělým i dětem.

Ani letos nebude chybět  wine bag – tedy sklenice na víno, která umožňuje neomezenou degustaci vína po oba dva dny. Návštěvníci ji obdrží od svého ubytovatele. Na zásobování oslav vínem se podílejí nejvýznamnější vinařské závody obce San Michele al Tagliamento, proslulé svými víny Chardonnay a Merlot di Lison-Pramaggiore.

Mimo skvělého vína, návštěvníci ocení i nezapomenutelné chutě místních gastronomických specialit. Najdete zde totiž mnoho velmi dobře zásobovaných stánků, kde můžete ochutnat typické krajové speciality, jakými je sýr Montasio, polenta, salám mortadella, speciality z divočáka či tradiční vepřové porchetta. Samozřejmě nebudou chybět mořské rybí speciality, jako jsou sardinky nebo kalamáry.

úspěch Septemberfestu rok od roku stoupá a v roce 2016 dosáhl počtu 50.000 návštěvníků. Mezi ně patří i velká spousta dětí. Pro naše nejmenší připravilo Bibione zábavnou projížďku centrem města v turistickém vláčku a program plný překvapení kde nebudou chybět hry, akrobaté, polykač ohně, klauni a žongléři.

Finále bude i letos ve velkém stylu! Slavnosti opět zakončí  kouzelné pyrotechnické představení nad mořem! Od 23 hodin začíná na náměstí piazzale Zenith  pro všechny návštěvníky velkolepý hudební ohňostroj!

Sdílet

Poslední aktuality

HURÁ „VEN“! ITÁLIE JE READY! ☀️☀️☀️
LYŽAŘSKÉ ZÁJEZDY V PRODEJI
Hledáme novou posilu do týmu!
Novinka v nabídce - Palmovka
Monte Lussari- Tarvisio- léto 2022
Lyžování v Itálii- aktualizace