Termální lázně Warmbad Villach - TIP NA VÝLET Z TARVISIA!

Jen 33 km od Tarvisia, přibližně 30 min jízdy autem, se nacházejí termální lázně Warmbad Villach. Dopřejte si odpočinek ve vřídlech zdejších zážitkových lázní!

Korutanská oblast Warmbad-Villach je bohatá na obrovské zásoby termální vody.

Z 6 pramenů tu denně vytryskne 40 milionů litrů minerální vody, která vytéká z masivu Dobratsch. Koupali se v ní již staří Římané. Warmbad Villach reprezentuje v malém celý lázeňský svět.Je to špičkový lázeňský komplex, jehož součástí jsou rehabilitační a terapeutická zařízení a oáza wellnessu se saunami a bazény s termální vodou. Lázeňské a relaxační procedury jsou tu na té nejvyšší úrovni, takže si zde můžete na vlastní kůži vyzkoušet uklidňující účinek termálních pramenů.

Pro ty kdo se na sjezdovce dostatečně nevydováděli, jsou ve zdejším aquaparku připraveny skvělé atrakce jako například obří skluzavka, vodní jeskyně či tři bazény, tobogán XXL, dětský bazén, velký venkovní bazén, tajemná mlhovou jeskyně, aromatické kabiny, různé druhy saun, wellness ostrůvek, velká posilovna a mnoho dalšího.

Městečko Villach láká také k romantickým toulkám a kulturním zážitkům. Můžete se vydat také  za nákupy do okouzlujícího Starého Města s typickými domy v renesančním stylu nebo si vychutnat kávu v některé z místních útulných kavárniček.

Sdílet

Poslední aktuality

HURÁ „VEN“! ITÁLIE JE READY! ☀️☀️☀️
LYŽAŘSKÉ ZÁJEZDY V PRODEJI
Hledáme novou posilu do týmu!
Novinka v nabídce - Palmovka
Monte Lussari- Tarvisio- léto 2022
Lyžování v Itálii- aktualizace