Typ na výlet! zábavní park Gulliverlandia , Lignano (10 km od BIBIONE)

Zábavní park Gulliverlandia je určený pro rodiny s dětmi a rozkládá se v Lignanu na ploše asi 40.000 metrů čtverečních, v blízkosti vodního parku Aquasplash. Park je tématicky rozdělen do několika částí:

Acquarium, nabízí možnost prohlédnout si mořskou faunu a flóru a procházku  v průhledném tunelu pod vodní hladinou. Uvidíte zde rejnoky, tuleně a murény. Ve speciální nádrži zde můžete obdivovat také tropické ryby.

Vulcano Rapids tématem této oblasti jsou Dinosauři a dala by se přirovnat k „Jurskému parku“. Kromě soch dinosaurů,  uvidíte sopky mezi kterými se můžete projet dřevěnými kánoemi po klikatých vodních cestách – jen pamatujte, že nevyváznete se suchým tričkem!!

Středověká část nabízí kromě mnoha atrakcí také podívanou na rytířské turnaje a možnost si vyzkoušet tréninkovou trasu rytíře. Na návštěvu Mayského města se necháte zavézt vláčkem.

Za zmínku stojí i vyhlídková věž vysoká 60 metrů, která nabízí krásný výhled na zábavní park i na celé Lignano. Mimochodem na chlup stejnou vyhlídkovou věž najdete v Legolandu u Mnichova.

 Velmi oblíbená je show se cvičenými lachtany, které probíhá 2x denně.

 Park je otevřen od půlky května do října od 10hodin do 18 hodin. Cena vstupenky pro dospělé je 18Eur, pro děti  14 Eur.

 https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=P4-1XhvztLI

 



Sdílet

Poslední aktuality

HURÁ „VEN“! ITÁLIE JE READY! ☀️☀️☀️
LYŽAŘSKÉ ZÁJEZDY V PRODEJI
Hledáme novou posilu do týmu!
Novinka v nabídce - Palmovka
Monte Lussari- Tarvisio- léto 2022
Lyžování v Itálii- aktualizace