Už víte kam v létě? Moře? Hory? A co moře a hory??

Připravili jsme pro Vás kombinaci pobytu na horách a u moře s bohatými možnostmi výletů a sportovních aktivit ve dvou regionech Itálie - FRIULI - VENEZIA GIULIA (Tarvisio) + VENETO (Bibione).
V Bibione je ubytování na 4 noci zajištěno ve vybavených apartmánech a v Tarvisiu si 3 noci odpočinete v hotelu 3* s polopenzí.

V severní části Friuli – Venezia Giulia se rozkládají Julské Alpy a na jihu krásné a široké písečné pláže. Turisticky atraktivní je také těsné sousedství severní části regionu s Rakouskem a Slovinskem. Během jediného dne můžete např. projet na kole třemi různými zeměmi! A den na to ležet na krásné písečné pláži, nebo navštívit věhlasná města jako Benátky (90 km), Udine (70 km), Terst (100 km) nebo Veronu (163 km).

Okolí Tarvisia nabízí například tyto aktivity: cyklistika, horská turistika, ferraty, koupání v jezeře Lago Raibl (pro naše klienty „centro nautico“ vstup zdarma – zde za poplatek možnost půjčení šlapadel, padlbordů, kajaků, kanoí, lodiček, lehátek na slunění), návštěva nádherného jezera Lago Fusine, golfové hřiště v Tarvisiu, rafting v Bovci, lanové centrum v Sella Nevea, termální lázně ve Villachu, výjezd po nejvýše položené asfaltové cestě ve Slovinsku do výšky 2679m n.m. na horu Mangart a mnohé další.

Z Bibione můžete podnikat organizované výlety na kolech, lodní výlety, vydat se za nákupy do překrásných okolních měst nebo navštívit všudypřítomné vinice, či vinné sklepy v oblasti Prosecco nebo Collio. A nebo jen tak odpočívejte a relaxujte na písečné pláži, stavějte s dětmi hrady z písku nebo navštivte nedaleký aquapark v Lignanu (12 km). Vašeho pejska můžete vzít s sebou! Bibione nabízí jedinečnou psí pláž Spiaggia di Pluto

To vše za cenu již od 4 266 Kč/os. za týdenní pobyt (4 noci v Bibione + 3 noci v Tarvisiu)

Termíny a ceny najdete zde: http://www.forline.cz/italie/friuli-venezia-giulia-tarvisio-veneto-bibione/maremonti/?ProductTypeID=413

Sdílet

Poslední aktuality

HURÁ „VEN“! ITÁLIE JE READY! ☀️☀️☀️
LYŽAŘSKÉ ZÁJEZDY V PRODEJI
Hledáme novou posilu do týmu!
Novinka v nabídce - Palmovka
Monte Lussari- Tarvisio- léto 2022
Lyžování v Itálii- aktualizace