Víte, že Tarvisio žije i mimo sjezdovky ?

Tarvisio je jak stvořené pro aktivní dovolenou nebo jen jako navazující zastávka při týdenních pobytech u moře v Itálii či Chorvatsku. Prodlužte si tak rodinný výlet o nádherné zážitky ve friulanských horách. Nebudete litovat!

V případě zájmu Vám připravíme balíček s ubytováním dole v Tarvisiu a jako sladkou tečku za vaší dovolenou nocleh na vrcholku Monte Lussari. Zažijete tak jedno z neopakovatelných probuzení v blízkosti nádherného kostelíka a s výhledy, při kterých se vám zatají dech.


Cyklostezka Alpe Adria doslova protíná celé Tarvisio a Camporosso a zajet si do Resiutti na vyhlášená grilovaná kuřata je snad povinností každého cyklisty. Tento výlet je navíc dobrodružnou jízdou po staré železnici, projedete tajuplné tunely a to pořád po rovince, 40 km tak zvládnou i ti nejmenší. Na návrat do Tarvisia jsou tamní perfektně připravení díky cyklovlakům, které vás pohodlně převezou nazpět.
Déle v okolí můžete vyzkoušet například
rafting v Bovci, cyklovýlet na jezero Bled ve Slovinsku, lanový park Tarzan na Sella Nevee, výšlap na některých místních kopců a mnoho dalších. Samozřejmostí je italská kuchyně a mimořádně přátelská atmosféra místních.

S dovolenou na míru vám velmi rádi pomůžeme, obraťte se na nás s důvěrou, jsme tam často a moc rádi, a proto nám bude potěšením se podělit o vlastní zkušenosti!

Sdílet

Poslední aktuality

LYŽAŘSKÉ ZÁJEZDY V PRODEJI
Hledáme novou posilu do týmu!
Novinka v nabídce - Palmovka
Monte Lussari- Tarvisio- léto 2022
Lyžování v Itálii- aktualizace
Lyžování v Itálii- nová nařízení od 1.1.!