HURÁ „VEN“! CHORVATSKO JE READY! ☀️☀️☀️

Vážení klienti, milý příznivci cestování,

ke vstupu do Chorvatska nyní stačí pouze ubytovací voucher. Negativní testy na COVID ani jiná další potvrzení nejsou potřeba! Na chorvatském území neplatí žádná omezení pohybu, fungují trajekty i místní doprava. Můžete volně cestovat po pevnině i mezi jednotlivými ostrovy. Restaurace i obchody jsou v plném provozu a fungují zcela normálně. Většina hotelů a dalších služeb pro turisty právě v těchto dnech otevírá.

Koupání v moři i pobyt na pláži také není nijak omezen. Pouze rozestupy mezi lehátky na plážích a u bazénů budou o něco větší.

Hygienická opatření, (mimo nošení roušky na ulici, které v Chorvatsku povinné není), jsou prakticky stejná jako u nás (tzn. odstup 1,5 m a dezinfekce na ruce ve společných prostorách, obchodech atd.)

A co je nejdůležitější Chorvatsko se řadí mezi  tzv. "bezpečné země". Ministr zdravotnictví A. Vojtěch navrhl zavést od 8. června, že návrat z Chorvatska do ČR bude bez nutnosti 14 denní karantény či testování na COVID. Přijetím tohoto opatření se pomyslné dveře cestování ze široka otevřou! Situaci samozřejmě bedlivě sledujeme a o aktuálním vývoji vás budeme informovat.


Sdílet

Poslední aktuality

POZOR! Přestěhovali jsem se na Lidickou!
HURÁ „VEN“! ITÁLIE JE READY! ☀️☀️☀️
LYŽAŘSKÉ ZÁJEZDY V PRODEJI
Hledáme novou posilu do týmu!
Novinka v nabídce - Palmovka
Monte Lussari- Tarvisio- léto 2022