Máte rádi aktivní léto na horách?

Objevte s námi krásu kouzelného horského městečka Forni di Sopra a jeho okolí!

Toto místo s více než 1000 obyvateli dýchá historii, je opředeno legendami a dávnými příběhy. Nachází se v horní části údolí řeky Tagliamento přímo u přírodního parku (Parco naturale regionale delle Dolomiti Friulane), který je jedním z největších v Evropě.

Na své si tu přijdou všechny věkové i typové skupiny od cyklistů přes rodiny s dětmi, školní skupiny, senioři i sportovci. Samozřejmostí je všudypřítomná italská atmosféra a občerstvovací bary s prosluněnými terasami s možností ochutnat místní speciality.

Pro případ špatného počasí je k dispozici moderní sportovní centrum vybavené kvalitním krytým bazénem se 4 drahami a tobogánem (25 x 12,5 m), vířivkou, saunou a párou. Součásti toho centra je pak i posilovna, taneční sál a tělocvična na míčové sporty s horolezeckým úsekem.

Z dalších aktivit můžeme vyzkoušet například  neméně zajímavý dětský park „Pineta“, který nabízí 25 atrakcí, ferraty (2 panoramatické trasy), nebo dobrodružný park „Dolomiti Adventure Park“- plný lanových překážek a dalších atrakcí.

Ideální je městečko Forni di Sopra také pro horskou turistiku, pěší túry v překrásné krajině a cyklistiku.

Vzdálenost z Brna je 615 km z Prahy 698 km.

Jako bonus si zde dovolenou můžete naplánovat v termínu podle svého gusta! Na libovolný počet nocí a v libovolný nástupní den! Doporučujeme pobyt v horách například „navázat“ na dovolenou u moře, případně se zde zastavit po cestě k moři.

Sdílet

Poslední aktuality

POZOR! Přestěhovali jsem se na Lidickou!
HURÁ „VEN“! ITÁLIE JE READY! ☀️☀️☀️
LYŽAŘSKÉ ZÁJEZDY V PRODEJI
Hledáme novou posilu do týmu!
Novinka v nabídce - Palmovka
Monte Lussari- Tarvisio- léto 2022