NOVÝ LODNÍ PŘÍVOZ nejen pro cyklisty nyní SPOJUJE BIBIONE A LIGNANO!

Do konce května proběhne inaugurace lodního přívozu, který bude spojovat oblíbené letovisko Lignano Sabbiadoro s neméně oblíbeným střediskem Bibione.

Nový lodní přívoz přes řeku Tagliamento, se bude jmenovat “ X River” a bude jej zajišťovat loď pro zhruba deset osob a jejich kola. V provozu bude každý den od května do září, od 9 do 13 hodin a odpoledne od 15 do 18 hod, s výjimkou přerušení provozu z důvodů špatného počasí.

Velmi příjemná zpráva také je, že převoz osob i jízdních kol bude zcela zdarma!

Přívoz odjíždí z přístavního mola vzdáleného cca  500 metrů od majáku v Bibione. V Lignanu staví v kotvišti Marina Uno, Lignano -  Riviera.

Do začátku letní sezóny také přibude lodní spojení mezi Bibione a divokou pláží la Brussa v letovisku Caorle. Lodní doprava do oblasti Brussa bude vyplouvat z přístavu Bibione Pineda a přistávat bude na novém přístavním molu v Brussa, poblíž přírodního muzea ve Vallevecchia.

Další novinkou, opět pro milovníky cyklistiky bude nová vlaková doprava, provozovaná od 25. března do 21. října, která bude spojovat Veronu s obcemi Latisana,Lignano a Bibione a bude uzpůsobená na přepravu jízdních kol.

Sdílet

Poslední aktuality

POZOR! Přestěhovali jsem se na Lidickou!
HURÁ „VEN“! ITÁLIE JE READY! ☀️☀️☀️
LYŽAŘSKÉ ZÁJEZDY V PRODEJI
Hledáme novou posilu do týmu!
Novinka v nabídce - Palmovka
Monte Lussari- Tarvisio- léto 2022