Psí pláž Pluto v Bibione


Jednou z největších zvláštností v italské destinaci Bibione je psí pláž Pluto, která láká majitele čtyřnohých miláčků ze všech stran světa. Vaši čtyřnozí kamarádi si tu společně s vámi mohou užívat sluníčko a moře, včetně plážových lehátek a sprch. K dispozici je až 200 volných míst vybavených slunečníkem, křesílkem a lehátkem, dále je připraveno na místě pevné vodítko pro psa, sáčky na výkaly, miska a tekoucí pitná voda. Sezóna začíná v květnu a končí v září , každý čtvrtek je možno využít výcviku psů přímo na pláži.

Pláž Pluto, dlouhá 1,5 km, se nachází ve východní části Bibione - Lido dei Pini, dostanete se k ní ulicí via Procione. Slunečníky jsou od sebe vzdálené zhruba 5 metrů, pláž je udržována v čistotě. Od majitelů pejsků je požadováno: mikročip, platný očkovací průkaz spolu s očkováním proti vzteklině.

Stačí si přes naší CK zakoupit plážový servis (ceník zde), na místě od naší delegátky dostane voucher k této službě, s kterým zajdete na psí pláž a uhradíte již pouze poplatek za psa (cca 10€/den).

Další výhodou v Bibione je, že po celém středisku jezdí místní doprava zdarma. Autobus jezdí každých 30 min. Mapu dopravy naleznete zde. Je to velká výhoda pro klienty, kteří nebydlí v blízkosti pláže.

Sledujte naši nabídku ubytování na našich stránkách. Ve většině našich kapacit je možné ubytování s pejskem bez poplatku.

Bližší informace v naší CK na čísle: 515 915 290. Více fotek naleznete na naší facebookové stránce zde.

 

 

Sdílet

Poslední aktuality

HURÁ „VEN“! ITÁLIE JE READY! ☀️☀️☀️
LYŽAŘSKÉ ZÁJEZDY V PRODEJI
Hledáme novou posilu do týmu!
Novinka v nabídce - Palmovka
Monte Lussari- Tarvisio- léto 2022
Lyžování v Itálii- aktualizace